Ski- & Wakecenter In Plané contact route In Plané contact route In Plané contact route In Plané contact route In Plané contact route In Plané


Groepsuitjes voor jong en oud!

In Plané staat garant voor kwaliteit en een heerlijk dagje uit op het water in en rondom de Biesbosch. Alles is mogelijk bij ons: waterskiën, wakeboarden, kanoën, mono skiën, parasailen, bandvaren, sloepvaren en dit alles vanaf ons unieke skiponton waar koude drankjes klaarstaan en we de dag afsluiten met een heerlijke, luxe lunch of barbecue. Onbezorgd genieten!

Vrijgezellenfeest

Wil je voor een vrijgezellenfeest iets origineels organiseren en degene die gaat trouwen op een unieke manier in het zonnetje zetten? Wij zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag voor de gehele groep. Degene die gaat trouwen staat op een leuke manier in het middelpunt van de belangstelling!

bijvoorbeeld door een parasail vlucht


Bedrijfsuitje

Tijd voor een actief en onvergetelijk bedrijfsuitje met uw personeel? Wij kunnen u verschillende arrangementen aanbieden. Voor een geheel verzorgd arrangement naar wens maken wij graag een offerte op maat.

heerlijk dagje sloepvaren door De BiesboschGroepsaanbieding (vanaf 4 personen)

Voor groepen van klein tot groot kunnen wij een compleet verzorgd arrangement maken. Elke deelnemer maakt wakeboard of waterski runs waarna we nog een rondje met de funbanden varen, dankzij ons unieke skiponton kan iedereen elkaars verrichtingen van dichtbij volgen.

een sensationeel rondje Funbanden

De hele dag verzorgen wij koude drankjes en eventueel verzorgen wij ook het ontbijt, lunch en diner. Een onvergetelijke dag op het water!

eten en drinken op het waterBeats, Bottles & Tapas / Wijnproeverij

Een heerlijk en leerzame barbecueworkshop al varend door natuurpark de Biesbosch vanaf ons unieke skiponton. Onze professionele kok leert je de mooiste en lekkerste gerechten maken met producten uit de Biesbosch eventueel onder het genot van een wijnarrangement. Wij geven ook wijnproeverijen.

eten en drinken op het water


Suppen

Stand-Up Paddling op een SUP-board door natuurpark de Biesbosch! Dé rage van dit moment, voor jong en oud. Al snel kun je met plezier op de plank staan en genieten van de prachtige natuur.

Onze Sup-Express brengt je naar de mooiste opstapplekken in en rondom de Biesbosch!

Suppen de rage van dit moment


NIEUW! Sup Express

Onze Sup Express zet je midden in de Biesbosch af zodat je op eigen tempo door de smalle kreekjes van Natuurpark de Biesbosch kunt gaan Suppen.

De Sub Express brengt je er
Rib Experiences

Nieuw bij In Plané: RIB Experiences!

Voor de snelheidsduivels onder ons. Vanaf deze zomer ook Rib Experiences te boeken. Ga met een superhoge snelheid over het water heen en ervaar deze ultieme kick op het water, de spetters vliegen je om de oren!

Niet voor watjes!


Met een rotvaart het water op!
Hoverboarden & Flyboarden

Hoverboarden en Flyboarden ziet er indrukwekkend uit, alles draait hierbij om waterkracht. De persoon wordt uit het water geduwd en vliegt als een superheld tot wel vijftien meter boven het water. De meeste mensen hebben het zo geleerd en vliegen binnen enkele minuten zelf boven het water.

Bij In Plané kan iedereen deze unieke belevenis nu zelf ervaren. Wilt u een uniek groepsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest organiseren dan is dit ook mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook andere activiteiten te combineren. Op onze vaste locaties kunt u zich na het hoverboarden of flyboarden op uw gemak omkleden en douchen waarna u eventueel ook heerlijk wat kunt eten en drinken.

Supervette waterkracht!
NIEUW! Luxe pontonboot

Heerlijk om te huren met prachtig weer! Drankje mee, hapje mee, muziekje erbij en genieten maar. Tijd voor een onvergetelijk dagje op onze luxe pontonboot. Wij kunnen u verschillende arrangementen aanbieden voor een geheel verzorgd arrangement naar wens. Geniet van alle luxe die onze pontonboot te bieden heeft, die tevens rolstoelvriendelijk is.

Een heerlijk luxe dagjeNIEUW! Blob (bommetje!)

Bommetje! het nieuwste en natste spel kun je nu ook ervaren bij In Plané. Neem het tegen elkaar op: wie is het snelst? wie komt het hoogst? Ga met een enorme lancering vanaf ons reusachtige blobkussen (luchtkussen) zo het water in. Een sensationeel spel dat zorgt voor onderscheid tussen de lefgozers en de bangeriken...

Via de Blob maak je een bommetje